article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Regulamentul oficial al campaniei promotionale „Hotpoint - 5 ani garantie" in perioada 1 martie – 31 martie 2017

Hotpoint - 5 ani garanţie

Regulamentul oficial al campaniei promotionale
"Hotpoint - 5 ani garantie" in perioada 1 martie - 31 martie 2017

1. Organizatorul:

Organizatorul campaniei promotionale "Hotpoint - 5 ani garantie" etapa a 10 a, este societatea "Whirlpool Romania S.R.L.", cu sediul in Mun. Bucuresti, Sector 1, Sos Pipera nr 2-4, et 1+2, Cod unic de inregistrare fiscala nr. RO8223504, denumita in continuare "Whirlpool". Campania se desfasoara prin intermediul societatii "Transform Marketing Events" S.R.L., cu sediul in Mun. Bucuresti, Str. Dr. Burghelea nr. 18, parter, ap.1, Sector 2, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr.J40/14003/2005, avand Cod Unic de inregistrare Fiscala nr. RO17863537, in calitate de co organizator.
Prin transmiterea datelor personale pentru a participa la campania promotionala, cumparatorii accepta integral prevederile prezentului regulament. Pe parcursul derularii campaniei, Whirlpool isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, modificarile urmand a fi aduse la cunostinta publicului prin intermediul website-ului www.hotpoint.ro .

2. Dreptul de participare:

La campania promotionala "Hotpoint - 5 ani garantie" are dreptul sa participe orice cumparator de produs sub marca Hotpoint (client final) persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania.
Un cumparator poate participa la aceasta promotie cu oricate produse achizitionate, pe durata si in aria de desfasurare a promotiei, cu conditia ca produsul/ele respectiv/e sa fie cumparate de la magazinele agreate de catre Whirlpool.

3. Durata promotiei si aria de desfasurare:

Campania promotionala "Hotpoint - 5 ani garantie" se prelungeste pe perioada 1 martie - 31 martie 2017, pe teritoriul Romaniei, in magazinele si pe website-urile distribuitorilor care comercializeaza produse electrocasnice Hotpoint.
Acordarea garantiei extinse se face numai pentru produsele cumparate in acest interval de timp. Inregistrarea si revendicarea garantiei extinse se pot face in perioada 1 martie - 31 martie 2017 pe site-ul www.hotpoint.ro sau prin posta, dar nu mai tarziu de 61 de zile de la data achizitiei produselor, inscrisa pe factura.
Revendicarea garantiei pentru produsele achizitionate in intervalul 1 februarie - 28 februarie 2017 se poate face pana pe 30 aprilie 2017, in baza Regulamentului oficial valabil pentru aceasta perioada. Orice alta revendicare a garantiei extinse care nu se incadreaza concomitent in aceste conditii nu va fi luata in considerare de catre organizator.

4. Produse participante:

In aceasta promotie sunt eligibile toate produsele sub marca Hotpoint achizitionate numai in aceasta perioada si in conditiile de mai sus: aragaz, frigider, combina frigorifica, cuptor, plita, hota, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, masina de spalat rufe cu uscator, uscator, congelator, cuptor cu microunde, cafetiera.

5. Mecanismul campaniei promotionale:

5.1. Pentru a participa la aceasta promotie cumparatorii trebuie sa cumpere in perioada 1 - 31 martie 2017 produsele mentionate la articolul 4 al prezentului regulament si apoi sa inscrie datele personale si ale produsului/elor achizitionat/e pe formularul online aflat la adresa http://5anigarantie.ro.

5.2. In cazul in care nu au posibilitatea sa completeze formularul online, cumparatorii pot trimite o copie a facturii de achizitie catre Whirlpool, la adresa descrisa la articolul 1 al prezentului regulament.

In acest caz, pe copia facturii si pe verso-ul copiei trebuie sa fie inscrise lizibil urmatoarele informatii:

- nume, prenume, orasul si judetul de resedinta;
- telefonul si/sau adresa de email de contact;
- data facturii si tipul produsului cumparat;
- modelul produsului, precum este inscris pe factura sau in documentele insotitoare;
- numarul unic de serie al produsului S/N, imprimat pe produs in locuri accesibile la utilizare. Acest numar este format din noua cifre;
- magazinul de achizitie.

5.3. In urma completarii formularului online de catre cumparator, de catre reprezentantii magazinului sau ai Whirlpool, va fi transmisa o confirmare automata catre adresa de email inscrisa in formular.

In cazul in care cumparatorul nu a pus la dispozitie o adresa de email sau nu a primit confirmarea automata, se poate adresa pentru confirmarea inscrierii datelor, catre organizator, prin adresa de email hotpoint@5anigarantie.ro sau prin posta, la adresa sediului Whirlpool de la articolul 1 al prezentului regulament.

Neprimirea confirmarii inscrierii nu invalideaza activarea garantiei extinse, cu conditia ca datele inscrise in formularul online sau transmise prin posta catre organizator, sa fie corecte.

5.4. Prezentul mecanism nu mai presupune pentru cumparatorii de produse Hotpoint, de a fi in posesia cuponului de garantie extinsa, conditie obligatorie in campaniile anterioare "Hotpoint - 5 ani garantie". Whirlpool a renuntat pentru produsele cumparate de la 1 aprilie 2016 la emiterea, respectiv solicitarea cuponului de garantie extinsa ca document de garantie in service.

Dovada activarii garantiei de 5 ani va fi facuta in cazul unei solicitari de service de catre cumparator, prin prezentarea facturii de achizitie si a codului unic de patru litere / cifre emis la finalizarea formularului de la adresa www.5anigarantie.ro . Finalizarea formularului online confirma ca garantia extinsa a fost activata pentru produsul / produsele in cauza, iar datele inregistrate sunt la dispozitia Whirlpool pentru verificarea respectivei solicitari.

5.5. In momentul solicitarii unei reparatii in perioada de garantie extinsa, reprezentantii companiei de service agreate de Whirlpool au posibilitatea sa verifice conformitatea datelor inscrise in formularul online, privitoare la cumparator si la produsul cumparat.

In cazul in care aceste date nu coincid cu cele de pe documentele prezentate, reprezentantii companiei de service pot refuza reparatia produsului in cadrul garantiei extinse.

6. Responsabilitate:

Organizatorul campaniei va acorda garantia extinsa in conformitate cu prevederile prezentului regulament si in conditiile generale de garantie descrise in certificatul de garantie legala de 2 ani, primit de cumparator impreuna cu factura produsului. Prevederile regulamentului si conditiile generale de garantie trebuie respectate de cumparator integral pentru a beneficia de garantia extinsa pe intreaga perioada de 5 ani.
Prin transmiterea datelor personale si de achizitie prin posta sau online, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu este responsabil pentru neprimirea documentelor transmise prin posta sau pentru neindeplinirea integrala de catre cumparator a conditiilor de participare in campania promotionala.

7. Prelucrarea datelor personale ale participantilor persoane fizice:

Whirlpool Romania este inregistrat ca operator de date cu caracter personal pe http://dataprotection.ro, sub numarul 16405, din data de 16 aprilie 2010.

Informatiile inregistrate de Whirlpool in decursul acestei promotii, mai exact datele cu caracter personal furnizate de persoanele fizice in calitate de cumparatori, referitoare la nume, prenume, sex, date de contact si privind bunurile detinute, sunt destinate pentru activitati de reclama, marketing si publicitate si sunt accesate de catre reprezentantii Whirlpool si de catre administratorul website-ului unde se colecteaza aceste informatii.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, refuzul dvs. determina insa imposibilitatea participarii la aceasta promotie.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, catre Whirlpool Romania SRL, cu sediul central in Bucuresti, Sector 1, Sos Pipera nr 2-4, et 1+2.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei, conform legislatiei in vigoare.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

8. Litigii:

In cazul unor potentiale conflicte aparute intre organizator si participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila.

In cazul in care nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, partile implicate vor inainta conflictele spre solutionare instantelor competente romane din Bucuresti, de la sediul organizatorului.

9. Intreruperea campaniei promotionale:

Organizatorul isi rezerva dreptul de a pune capat Campaniei promotionale anterior datei de 31 martie 2017, dar nu inainte de a informa publicul in cazul in care, din motive obiective si independente de vointa si controlul organizatorului, continuarea campaniei promotionale nu ar mai fi posibila. Intr-un astfel de caz, organizatorul se obliga sa faca mentiunile de informare publica pe site-ul www.5anigarantie.ro in toata perioada pana la data de 31 mai 2017.Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului