article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Livrarea gratuita in toata tara

Pentru ca ne gandim la timpul tau, iti oferim posibiliateta de a primi electrocasnicele dorite in deplina siguranta direct la tine in casa fara sa platesti in plus.

Dupa ce ai confirmat comanda, vei primi prin email o factura proforma reprezentand contravaloarea produselor comandate. Te vom contacta pentru confirmarea comenzii si stabilirea detaliilor livrarii: ziua, ora si alte amanunte.

Livrarea produselor se face in locul cel mai apropiat de adresa de livrare, care ne permite accesul cu autovehiculele de distributie.

Waldmessner are propria retea de distributie care deserveste clienti din toata tara. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Produsele Hotpoint Ariston au o garantie de 2 ani. Odata cu produsele vei primi si lista cu service-urile autorizate Hotpoint Ariston din toata tara.

In cazul, putin probabil, in care datorita pozitiei geografice a adresei de livrare, livrarea nu poate fi efectuata cu autovehicolele proprii de distributie, vom apela la o societate de curierat iar costul curieratului va fi suportat de catre client

Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului