article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Miel Umplut cu Compot de Vinete

Reteta de preparare pentru Miel Umplut cu Compot de Vinete

Ingrediente
- 1 pulpa de miel dezosata
- 2 vinete - 2 cepe mari
- 100ml rosii
- 3 capatani de usturoi
- 2 felii de paine
- patrunjel
- sare, piper, cimbru
- ulei de masline - 1 ou
- 1 morcov - 1 cepa mare

Preparare
Incalziti cuptorul pe setarea <multilevel> la 1800C.
Puneti vinetele pe tava de copt la nivelul 2.

Coaceti timp de 30 de minute.
Opriti cuptorul, scoateti din cuptor vinetele, decojiti-le si puneti pulpa deoparte. Tocati o ceapa si un catel de usturoi si prajiti-le in ulei de masline.

Adaugati pulpa de vinete si tineti la foc mic 5 minute in timp ce amestecati continuu. Adaugati rosiile si tineti in continuare la foc mare 10 minute pana cand veti obtine o compozitie fina. Condimentati si adaugati cimbrul si patrunjel. Amestecati piureul cu oul si cu cele doua felii de paine.

Lasati deoparte. Puneti carnea de miel pe suprafata de lucru. Condimentati si intindeti peste carne piureul. Rulati carnea de miel si legati-o cu o sfoara. Puneti ruloul intr-o caserola pentru copt.

Adaugati morcovul si cele doua capatani de usturoi tocate pe langa carnea de miel. Coaceti la cuptor pe setarea automata <meat>.

Cand este gata, acoperiti carnea de miel cu folie de aluminiu in timp ce pregatiti sosul din legumele ramase in caserola.




Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului