article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Ossobuco

Reteta de preparare pentru Ossobuco

Ingrediente
- 6 gambe de vitel, taiate gros
- 3 cepe
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura de faina
- 500ml vin alb
- 500ml rosii pasate
- 1 portocala
- 1 lamaie
- Ulei de masline
- Sare, piper, cimbru
- Parmezan

Preparare
Folositi o razatoare pentru lamaie si portocala, fiind siguri ca evitati pulpa. Fierbeti cojile rase in apa pentru cateva minute.

Prajiti in ulei de masline bucatile de vitel folosind o tigaie de inox. Adaugati ceapa si usturoiul tocate si tineti-le la foc cateva minute.

Adauati faina amestecand cu o spatula in asa fel incat sa nu se arda. Adauati vinul si rosiile pasate continuand sa amestecati.

Adauati sare, piper, cimbru si cojile de portocala si lamaie.
Puneti totul la fiert. Acoperiti cu un capac oala, si introduceti la cuptor pe nivelul 2. Folosind setarile pentru <multi-level> la 1800C tineti la cuptor timp de 2 ore. Daca este necesar, adaugati sare dupa gust.

Serviti cu felii subtiri de Parmezan.

Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului