article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Paine Integrala

Reteta de preparare pentru Paine Integrala

Ingrediente
- 600g faina alba (calitate 000 dispoibila in magazine si supermarket-uri)
- 400g faina integrala
- 15g sare
- 600ml apa
- 40g drojdie
- o cantitate suficienta de seminte (seminte de floarea soarelui, fulgi de ovaz, etc.)

Preparare
Amestecati drojdia cu apa. Puneti intr-un bol cele doua tipuri de fana, sarea si apa, si amestecati folosindu-va de un mixer electric (de preferat cu palete pentru aluat). Amestecati timp de 5 minute pe viteza mica, apoi pentru 10 minute comutati pe o viteza mai mare. Puneti aluatul intr-un bol si acoperiti-l cu folie.

Puneti vasul in cuptor pe tava de copt la nivelul 2 si porniti setarea <Low Temperature> la 400C.
Lasati coca sa dospeasca pentru 45 de minute (intoarceti coca dupa circa 20 de minute).

Scoateti coca din cuptor si framantati-o usor inca putin.
Ungeti cu unt trei forme de paine. impartiti coca in trei parti, cate una pentru fiecare forma, apoi lasati coca in forme timp de 15 minute.

Intindeti apa peste painile din forme cu o pensula si presarati seminte peste ele.
Puneti formele in cuptor la nivelul 2.
Introduceti in cuptor pe nivelul 5 o alta oala cu 100 ml cu apa rece.
Inchideti cuptorul si porniti-l pe setarea automat? <Bread>.

Dupa ce s-au copt, scoateti painile din forme, si lasati-le sa se raceasca pe un gratar de lemn.


Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului