article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Paini Mini Pretzel

Reteta de preparare pentru Paini Mini Pretzel

Ingrediente
- 500g faina alba (calitate 00  dispoibila in magazine si supermarket-uri)
- 10g sare
- 15g zahar
- 50g untura
- 10g drojdie pentru paine
- 250ml apa rece
- sare gema
- bicarbonat de sodiu

Preparare
Amestecati drojdia cu apa. Puneti intr-un bol faina, sarea, zaharul, untura si adaugati apa.
Amestecati pana la omogenizare. Framantati timp de 10 minute.

Puneti aluatul intr-un bol si acoperiti-l cu folie.
Puneti vasul in cuptor pe tava de copt la nivelul 2 si porniti setarea <Low Temperature> la 400C.

Lasati coca sa dospeasca pentru 45 de minute (intoarceti coca dupa circa 20 de minute).
Dupa ce timpul s-a scurs, framantati iarasi aluatul timp de un minut si impartiti-l in 6 portii de forme ovale.

Puneti painile pe o tava pentru copt pe care o acoperiti cu pergament pentru copt
Lasati-le pe tava timp de 10 minute.

Intre timp, diluati bicarbonatul de sodiui n putina apa si ungeti cu o pensula peste fiecare paine.
Faceti cateva incizii in paini si presarati peste ele sare gema. Introduceti tava la cuptor pe nivelul 2.

Puneti la cuptor o a doua tava pe nivelul 5. Turnati in aceasta cu atentie 100 ml de apa rece. Porniti cuptorul pe setarea automata <bread>
Cand painile sunt gata, scoateti-le din cuptor si lasati-le sa se raceasca pe un gratar de lemn.

Taiati painile pe lung, si umpleti cu branza la alegere si seminte de chimion.


Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului