article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Porc la Cuptor Umplut cu Verdeata

Reteta de preparare pentru Porc la Cuptor Umplut cu Verdeata

Ingrediente

- 1pulpa de porc
- cimbru proaspat
- rozmarina proaspat
- patrunjel tocat
- 1 catel de usturoi
- sare si piper
- 1 morcov
- 1 ceapa

Preparare

Rugati macelarul sa va dezoseze pulpa. Asezati pulpa intinsa cu partea interioara in sus. Condimentati cu cimbrul faramitat si patrunjelul peste carnea de porc.

Puneti peste carne rozmarinul si usturoiul mai spre centrul pulpei. Rulati carnea si legati-o cu o sfoara. Puneti ruloul intr-o caserola de staniol. Spalati si curatati morcovul si ceapa, apoi tocati-le.

Asezati morcovul si ceapa tocate de-a lungul ruloului de pulpa in caserola. Bagati la cuptor la nivelul 2 si porniti setarea automata <meat>.

Cand porcul e gata, acoperiti cu o folie de aluminiu si lasati-l deoparte.
Atentie la carnea de porc sa nu se raceasca.


Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului