article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Pui la Cuptor in Crusta de Sare

Reteta de preparare Pui la Cuptor in Crusta de Sare

Ingrediente
- 4 pui mici
- 4 catei de usturoi mici
- cimbru proaspat
- piper
- 2kg de sare gema

Preparare
Introduceti cate un catel de usturoi presat, cimbru si piper in fiecare pui. Utilizati un vas de yena in care puneti jumatate din cantitatea de sare si puneti puii peste sare.

Apoi acoperitii complet cu restul de sare ramasa.
Presati sarea peste pui, astfel incat, sa fiti siguri ca sunt bine acoperiti.
Puneti vasul la cuptor pe nivelul 2 si porniti cuptorul pe setarea <meat>.

Spargeti crusta de sare in prezenta musafirilor.

Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului