article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Tarta de Mere cu Stafide

Reteta de preparare pentru Tarta de Mere cu Stafide

Ingrediente
- 200g foietaj
- 6 mere
- 30g unt
- 200g zahar
- Zeama de la o lamaie
- 250ml smantana dulce
- 3 linguri cu rom negru
- 1 lingura cu faina de porumb
- 100g stafide
- 1 ou

Preparare
Puneti stafidele intr-un bol si turnati romul peste ele. Curatati merele de coaja si taiati-le cuburi de dimensiuni medii.
Intr-o tava usa cu unt, rumeniti cuburile de mere (fara a le coace), apoi lasati-le deoparte.

Puneti zaharul intr-o oala, adaugati apa (aprox. 50 ml), zeama de la o lamaie, si fierbeti pana la o caramelizare usoara. Opriti focul si adaugati smantana putin cate putin, pana cand obtineti un caramel catifelat (puteti face acest lucru si la foc foarte mic).
Odata ce compozitia s-a racit, adaugati romul, stafidele si cuburile de mere.

Acum, adaugati faina de porumb si amestecati bine. Turnati compozitia obtinuta intr-o forma de tarta, sau o forma adanca. Rulati foietajul peste tarta.

Pentru a fi mai siguri ca foietajul se lipeste peste tarta intindeti cu o pensula un ou batut pe deasupra. Lasati la rece 30 de minute. Preincalziti cuporul la 200gradeC pe setarea .

Coaceti la nivelul 2 pentru aproximativ 40 de minute. Serviti tarta calda.


Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului