article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

TIME TO GO

Ai epuizat toate metodele de economie?
Recicleaza orice aparat electrocasnic* care iti consuma excesiv energia. Inlocuieste-l cu un aparat frigorific sau masina de spalat de ultima generatie HOTPOINT-ARISTON (clasa A+ sau A++) si te recompensam pe loc cu 100 sau 80 RON

In perioada 01.12.2010 - 28.02.2011 poti achizitiona in sistem sistem de schimb 1:1 majoritatea aparatelor frigorifice si masini de spalat Hotpoint-Ariston. Cauta pe site eticheta verde pentru a afla pretul cel mai mic posibil de achizitie.

Cum functioneaza?

Pasul 1
Cauti pe site produsul pe care doresti sa il achizitionezi si il comanzi bifand optiunea Comand cu reducere.

Pasul 2
Waldmessner Invest SRL livreaza produsul nou cumparat la usa ta. Tot atunci se completeaza voucher-ul de reducere si se ridica produsul electrocasnic vechi pe care doriti sa il dati la schimb.

Pasul 3
Waldmessner Invest SRL livreaza produsul vechi la cel mai apropiat centru de reciclare.

CAUTA PRODUSELE DIN PROMOTIE
Aparate frigorifice clasa A++
Aparate frigorifice clasa A+


---
Regulamentul promotiei
(*) Prin echipamente vechi mari se inteleg: frigidere cu 1 usa, frigidere cu 2 usi, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, vitrine frigorifice, masini spalat rufe,masini de spalat vase, indiferent de marca. Aceste echipamente trebuie predate complete (nedezmembrat).

Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului