article
Oferta zilei
Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si oferte de la Magazinul Hotpoint Romania
Despre outlet

Vita la Cuptor cu Mustar si Cartofi

Reteta de preparare pentru Vita la Cuptor cu Mustar si Cartofi

Ingrediente

- 1.5kg pulpa de vita pentru rotisat
- 1 lingura de Mustar de Dijon
- 1 cub de concentrat de supa de vita
- 1 lingurita de sos Marie-Rose
- sare si piper
- 1kg cartofi
- cimbru proaspat
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura de patrunjel

Preparare

Curatati cartofii, taiatii cuburi apoi spalati, lasati cartofii sa se scurga de apa. Amestecati intr-un bol cartofii, cimbrul, usturoiul tocat, jumatate din legatura de patrunjel (tocat), sare si piper.

Puneti compozitia Intr-o caserola adanca pentru copt si lasati deoparte. Intr-o tigaie, dizolvati In apa cubul de concentrat de supa.

Fierbeti pana ajunge la consistenta unui sirop si adaugati mustarul si sosul Marie-Rose, si amestecati.
Cu o pensula intindeti compozitia peste carne.

Puneti la cuptor caserola cu cartofi pe nivelul 1 si caserola cu carnea de vita la nivelul 2. Porniti cuptorul pe setarea automata <meat>.

Cand carnea este gata, mai lasati 10 minute in cuptor dupa ce opriti focul inainte sa o serviti taiati felii. Garnisiti fripura de vita cu cartofii.

Presarati restul patrunjelului peste cartofi.

Termeni si conditii Service Despre Outlet Tehnologii Hotpoint Sectiunea de retete Garantie extinsa Lista ta de preferinte Confidentialitate Despre noi Contact ANPC Harta siteului